Vad tycker våra kunder?

Vi frågar ibland våra kunder om de vill dela med sig av sina upplevelser om floating. Några av dem kan du läsa här.
“För några år sedan drabbades jag av utmattningssyndrom. Med det kom också mycket spänningar, värk och stelhet i kroppen. För mig är floating ultimat! Återhämtning för både kropp och huvud, samtidigt. Det varma vattnet, magnesiumet och tyngdlösheten, hjälper mot det fysiskt onda både i stunden och på längre sikt. För ett trött och stressat huvud betyder denna stund av total fysisk avslappning och begränsning av syn- och hörselintryck hur mycket som helst. Jag upplever att jag, sedan jag började gå på floating, har mindre ont, har lättare för att slappna av även i andra situationer och att det hjälper mitt huvud att repa sig och sortera tankarna”

Emma
“Så som jag har lever så har floatingen hjälpt mig mycket. Jag har ofta ont i ländryggen och får träningsvärk i benen. Efter att ha floatat är dessa besvär lindrigare och jag sover dessutom betydligt bättre.”

Niklas
”Det var mycket positivt med tätare behandlingar i början som lärde muskler och huvud, avslappning. Effekten blev avslappning i muskler, mycket bättre sömn, piggare i hjärnan samt att jag slapp smärtstillande medicin under dessa veckor”

Ingrid

Ingrid gick vårt 7 veckors program som du kan läsa om här