Massage

Upplev total avslappning med vår skräddarsydda massagebehandling.Vår massagebehandling utförs av diplomerade massörer som använder en kombination av tekniker för att lindra spänningar och främja välbefinnande. Njut av en stunds frid i en lugn och harmonisk miljö. Boka din massage idag och låt stress och muskelspänningar försvinna.


Vi erbjuder svensk klassisk massage som  mjukar upp dina spända muskler och tänjer din bindväv. Massagen ökar blodcirkulationen och får dig att slappna av. Vi använder oss av strykningar,knådningar, friktion och töjningar. Under en behandling blir du masserad i 30 minuter utifrån dina önskemål och behov. Sedan får du under 15 min njuta av den djupgående värmen från vår IR madrass.

Vi erbjuder svensk klassisk massage som mjukar upp dina spända muskler och tänjer din bindväv. Massagen ökar blodcirkulationen och får dig att slappna av. Vi använder oss av strykningar,knådningar , friktion och töjningar. Under en behandling blir du masserad i 30 minuter utifrån dina önskemål och behov. Sedan får du under 15 min njuta av den djupgående värmen från vår IR madrass.

Så här går det till

Om det är första besöket, så kommer vi börja med att gå igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns något hinder för massage. Vi går även igenom om du har några eventuella problemområden.

Efter hälsodeklarationen får du sedan lägga dig på massagebänken. Du behåller alltid underkläderna (kalsonger/trosor) på dig.

Under massagen får du ligga på vår IR madrass som samtidigt hjälper till att mjuka upp kroppen på djupet med en handduk över dig.