Välkommen till Floating Karlshamn

Floating Karlshamn startades 2021 av Melinda och Patrik. Gemensamt har de sedan många år tillbaka ett stort intresse för hälsa, både psykisk och fysiskt. Melindas intresse för hälsa kom till i tidig 20 års ålder och sedan dess har hon utbildat sig till hälsocoach och massör vid Munka folkhögskola samt till yogainstruktör i Thailand.

Första gången vi provade floating var en födelsedagspresent. Så här i efterhand kan vi konstatera att vår första upplevelse av floating var en blandning av ångest, stress men även total avslappning. Ångesten och stressen bjöd vi själva på eftersom vi var försenade till behandlingen och fick springa alltför långt genom ösregn för att hinna fram i tid, avslappningen kom av sig själv av behandlingen.

Det var sedan på grund av kroniska ryggsmärtor samt en depression som gjorde att Melindas floating besök blev återkommande. Här upptäckte hon hur floatingens fantastiska egenskaper hjälpte henne. Vi hoppas nu kunna hjälpa andra som kämpar med liknande situationer eller som bara är ute efter att få en skön lugn stund.

Kontakta oss
Telefon

0708 166 528

Adress

Bodekullsvägen 1, 37435 Karlshamn

Öppettider
Måndagar 11-16 - Drop in i mån av tid.

Övriga tider enligt bokning.