Trummeditation

Följ med på en inre resa till rytmen av trumman. Trummans sång, dess hjärtslag möter din kropp, ditt andetag och ditt hjärtslag – unisont. Resonans ger eko. Rytmen öppnar upp din kropp, ditt sinne, din ande, tillgång till din inre guide, det omedvetna sinnet. Vad dyker upp? Din ursprungliga kunskap som finns där, dina andliga guider, som energier inom dig. Tankar, känslor, din kraft kan ge rörelse, riktning, nya uppenbarelser. Balansering, ökar energin i hela gruppen, i dig själv. En trummeditation.


Reidun Helen Eikås leder trummeditationen. Reidun kommer från Norge och har i hela sitt liv haft en stor dragning till naturen. Detta har lett henne till många olika vandringsrresor över världen där hon bland annat har studerat andlighet bland olika urfolk. Hon har stor erfarenhet av healing och meditatationer och har många års erfarenhet av trummans kraft.Reidun leder meditationen på norska.

Du tar med dig yogamatta, kudde, filt samt gärna något från naturen som talar till dig.

Datum: Lördag 20/8

Tid: 16:00 – ca 17:30

Plats: FloatingKarlshamn Bodekullsvägen 1.  Karlshamn

Endast 10 platser, först till kvarn.

Ni kan boka genom att ringa eller via Bokadirekt här: LÄNK

Vid frågor får ni gärna kontakta oss på 0708166528 eller info@floatingkarlshamn.se